lunes, 27 de agosto de 2012

26/08/2012 Diades a Sants i Sitges. Diumenge de doblet pels Minyons de Terrassa


Després de les vacances els Minyons de Terrassa com és tradició es preparen a contrarellotge per arribar el millor possible a la Diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. Aquest diumenge els egarencs van tenir doblet d’actuacions. Al matí, els de la camisa malva, van ser al Barri de Sant, on dins dels actes de la Festa Major de Sant Bartomeu, van descarregar el 2 de 8 amb folre, 3 de 9 amb folre i el 5 de 8. Tres construccions que van assolir-se amb bones mides i que no van presentar problemes excessius per la colla que dirigeix Albert Pérez. Tot i així, a la ronda de pilars de Sants, els malves van fer llenya amb el pilar de 6, que només els hi va quedar en coronat. En aquesta mateixa actuació, els locals, els Castellers de Sants, també acabats de tornar de vacances, van assolir el 3 de 8, 5 de 7 i 4 de 7. Hem de dir que els borinots era el primer cop que feien un castell de vuit en aquesta cita.

Després de dinar, els Minyons van anar fins a Sitges, on van completar un altre cop el 2 de 8 amb folre i el 5 de 8. A la tercera ronda, van descartar tornar a tirar el castell de nou i van plantar el 4 de 8. A la plaça de l’Ajuntament d’aquesta població del Garraf també hi van ser la Colla Jove dels Castellers de Sitges que van completar el 5 de 7, 7 de 7, 3 de 7 aixecat per sota i el pilar de 5 aixecat per sota. Per últim, els Castellers de les Roquetes van tenir amb el 3 de 6 amb el pilar el seu castell màxim de la jornada.

Per tant, examen previ de Sant Fèlix aprovat amb nota pels Minyons de Terrassa, que de cara als dos últims assajos d’aquesta setmana abans de dijous acabaran de decidir el programa de castells. En principi, els malves tenen la intenció de repetir l’actuació de la Festa Major amb el 4 de 9 amb folre, 2 de 9 amb folre i manilles i 3 de 9 amb folre, sense descartar tampoc un possible intent de 5 de 9 amb folre.




No hay comentarios:

Publicar un comentario